• head_banner_01

OSG energibesparende familie tilføjer fem "en"

Shanghai Honest Compressor (2)

For nylig har et andet parti produkter fra Shanghai Honest Compressor Co., Ltd. opnået det førsteklasses energieffektivitetscertifikat, der tilføjer mursten og fliser til OSG energibesparende familie.

Shanghai Honest Compressor Co., Ltd. er en professionel producent af storskala skruekompressorudstyr.Det har altid holdt sig til de fire principper om "pålidelighed, energibesparelse, miljøbeskyttelse og bekvemmelighed" for at producere hver kompressor, hvilket giver brugerne det mest omkostningseffektive produkt.

Som svar på landets opfordring til energibesparelse har Shanghai Honest Compressor Co., Ltd. også været forpligtet til forskning og udvikling af forskellige energibesparende og miljøbeskyttelsesprodukter for at give brugerne mulighed for at opnå større økonomiske fordele.

Shanghai Honest Compressor Co., Ltd. har altid fulgt konceptet om energibesparelse, sparet hver en krone for kunderne og stræbt efter, at hver maskine, der sælges, skal bestå energieffektivitetstesten.På nuværende tidspunkt har mange modeller opnået energieffektivitetsmærker og har bestået fabrikken.Energimærket er klistret på maskinen.

Nu har vores virksomheds kompressorer energieffektivitet på første niveau, energieffektivitet på andet niveau og energieffektivitet på tredje niveau.Der vil komme flere modeller til at opnå energieffektivitetsmærker i fremtiden.Vi giver dig besked på hjemmesiden på det tidspunkt.

Hvor stor er forskellen mellem niveau 1 energieffektivitet og niveau 3 energieffektivitet?

De nuværende luftkompressorkvaliteter er formuleret i overensstemmelse med GB19153-2019 standarden, som er opdelt i tre kvaliteter, to kvaliteter og en kvalitet

Blandt dem er energieffektiviteten på det første niveau den bedste, og energieffektiviteten på det tredje niveau er dårlig.

Så hvad er forskellen mellem niveau 1, niveau 2 og niveau 3 energieffektivitet?

Lad os tage et eksempel:

Tag en 75KW tryk 7KG luftkølet frekvenskonverteringsmaskine som et eksempel

Den specifikke effekt af niveau 1 energieffektivitetsstandard er 6,2, niveau 2 er 6,7, niveau 3 er 7,4

Det vil sige, at strømforbruget for niveau 1 energieffektivitet vil være 8 % mindre end niveau 2, og 20 % mindre end niveau 3.

Vi antager, at dette udstyr forbruger 15 kubikmeter gas på stedet

6.000 timers drift om året, er elregningen beregnet til 1 yuan pr. kWh

Sammenlignet med produkter med niveau 3 energieffektivitet og niveau 3 energieffektivitet kan det spare mere end 100.000 yuan i elregninger om året

Jo større gasforbrug på stedet er og jo længere brugstid, jo flere elomkostninger vil der blive sparet

Dette er kun beregnet ud fra standardværdien for energieffektivitetsbestemmelse.Faktisk er luftkompressoren med niveau 1 energieffektivitet meget bedre end luftkompressoren med niveau 3.

På baggrund af national energibesparelse og emissionsreduktion

Det anbefales at udskifte luftkompressoren i henhold til efterspørgslen, og forsøge at vælge et produkt med energieffektivitet på klasse 1

Halvdelen af ​​energieffektiviteten afhænger af kvaliteten af ​​værtsmaskinhovedet

Derfor repræsenterer fremragende energieffektivitet ofte også kvaliteten af ​​kernekomponenterne i luftkompressoren.


Indlægstid: Feb-05-2023